Панакота с мляко и сметана

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева ИбрямоваПомощник Готвач1624591
04/01/2016
"Стане ли дума за любим десерт, с две ръце гласуваме за панакота с мляко и сметана "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции6 кремчета
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 289
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Слагате в купичка желатина с няколки супени лъжици вода да набъбне.

Сметаната загрявате в тенджерка заедно със захарта и ванилията, бъркате докато се разтвори захарта. Добавяте желатина и бъркате, докато и той се разтвори напълно, но за по сигурно прецедете сместа с цедка и я добавете към в предварително разбърканото на гладка смес кисело мляко.

Разпределете в купички и ги поставете в хладилника за около 2-3 часа.

Готовата панакота обръщате в чинийка отгоре и поставяте 1 ч.л от конфитюра.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар