Телешки рамстек Чаки

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
635
926
174
583
1
12/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо834
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От месото се нарязват 5 шницела, които хубаво начукваме и подправяме с подправките.

Сланината се нарязва на не много малки кубчета и се запържва заедно с лука.

Когато той омекне, добавяме печените пиперки и домата. Когато се задушат хубаво, добавяме яйцето.

Върху всеки от шницелите слагаме от готовата смес, навиваме на руло и завързваме с конец. Така приготвени роладини пържим в горещо масло.

След като извадим шницелите, към маслото добавяме малко лук, лъжица брашно и червен пипер.

Запръжката се разрежда с малко бульон или вода. Полученият сос ври на умерен огън, като към края добавяме и сметаната.

Готовите роладини се поливат с пасирания сос и се поднасят с гарнитура от ориз или картофи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар