Домашен специалитет

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
45
9
1
18/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4 парчета
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 515
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В гювечета или в малка тавичка се поставя олиото и нарязаният на малки кръгчета праз.

За кратко време се задушава във фурна (до омекване на лука). След това върху него се поставят нарязаните домати, натрошеното сирене, кайма и повторно се връща във фурната за запичане.

След омекване на сиренето се полива с разбитите яйца, леко разтопеното масло, посолено със малко сол и настъргания кашкавал.

Пече се до готовност и се сервира топло и поръсено с черен пипер.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар