Фондан с маршмелоу

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
85
6
1
22/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене5 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 325
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • маршмелоус - 1 купа бонбони
  • пудра захар - 1 купа
  • вода - 2.л.
  • масло - 30 гр
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купата с бонбоните добавяме вода и я слагаме в микровълновата за 30 секунди на функция за размразяване, разбъркваме и при нужда я слагаме отново за 30 секунди, като отново разбъркваме добре.

Когато се разтопи, добавяме 2/3 пудра захар и разбъркваме. С маслото намазваме повърхността, върху която ще месим фонадана, и замесваме тесто.

Добавяме му захар постепенно, докато дърпайки го, да се къса лесно. Мажем с масло, увиваме го плътно в прозрачно фолио и го прибираме в хладилника.

Трябва да престои поне 15 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар