Начин на приготвяне
Приготвяме тестото, като наливаме в тенджерка водата, олиото, добавяме и сиренето на котлона да заврат. После сипваме във водата 1 ч.ч. брашно и бъркаме, докато се събере тестото на топка. Дръпваме от котлона и оставяме да се охлади.
Към изстиналото парено тесто добавяме яйцата едно по едно и разбъркваме, докато се усвоят от тестото (може да си помогнем с миксер).
Изваждаме тестото върху набрашнен плот, ръсим още брашно и замесваме еластично тесто. Разточваме върху поръсена с брашно повърхност и изрязваме триъгълничета.
Слагаме парченце кашкавал в широката част и навиваме на кифлички.
Подреждаме в намазана с мазнина тава и печем в предварително загрята силна фурна на 200 градуса.