Пица с прошуто, смокини и моцарела

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
31/01/2016
"Неустоима комбинация между прожуто, смокини и хрупкава коричка "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции3 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо567
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От изброените продукти, замесете меко и еластично тесто.

Оставете го да втаса и разделете тестото на части(колкото пици, ще правите).

Разстелете една част от тестото на тънък блат в подходяща тавичка. Намажете с доматено пюре, наредете парченца моцарела, прошуто и резенчета смокини (оставете няколко за декорация ).

Поръсете с черен пипер, босилек и зехтин. Оставете пицата да втаса за 15 минути. Печете всяка пица на 200 градуса за 20 минути. Сервирайте пицата с парченца смокини.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар