Печени чушки-стерилизирани

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
04/02/2016
"Ами да запретваме ръкави и да започваме да печем чушките, че 10 кг не са шега работа!"
Приготвяне90 мин.
Готвене40 мин.
Общо130 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 083
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • чушки - 10 кг червени
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се махат опашките на чушките. Почистват се и измиват. Пекат се върху печка и от двете страни.

След като бъдат готови, се слагат в найлонова торбичка и се поръсват със сол.

Така по-лесно се белят. След като се обелят се слагат в буркани, добавя се мъничко сол и се затварят. Варят се 30 минути за стерилизиране.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар