Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Пържен свински дроб с лук и гъби

Пържен свински дроб с лук и гъби

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Пържен свински дроб с лук и гъби
Снимка: Йорданка Тасева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • свински дроб - 700 г
  • лук - 4 - 5 глави
  • гъби - 250 г
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер - 1 с.л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме лука, нарязан на ситно. Прибавяме свинския дроб, почистен и нарязан на кубчета.

Към тях добавяте и измитите гъби, нарязани на филийки.

Подправете с подправките на вкус. Може да добавите повече лук, ако ви харесва.

Сервира се в чиния топъл, може да украсите с настърган кашкавал и стрък магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: