Вкусен Виенски шницел

17/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 186
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се начуква добре. Посолява се. Овкусява се с черен пипер и кимион.

Оформят се шницели. Оставят се да престоят малко.

През това време се разбиват яйцата с брашното. Панировката е готова.

Шницелите се овалват обилно в галета и панировката. Пържат се в маслена баня.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Хубавото на тази рецепта е че става с всякакво месо.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв