Риба филе с лук

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
Риба филе с лук
Снимка: Джемиле Чешлиева
1 / 3
20/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
3-4

Необходими Продукти

  • риба - 2 - 3 бр.
  • лук - 2 глави
  • олио
  • сол
  • черен пипер
  • чубрица - ронена
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибите се почистват, обезглавяват се, обезкостяват се и се правят на филе.

Нареждат се в тава.

Лукът се реже на едри колелца и се поставят върху филето. Поръсва се със сол и черен пипер. Добавя се чубрица обилно.

Залива се с олио, количество по желание.

Пече се във загрята фурна на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: