Гъста агнешка супа с масло

Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧирак105113
21/02/2016
"Откъдето и да си го погледнете, това си е чиста проба агнешка каша, много вкусна при това "
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо404
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме дреболиите. Отделяме бульона, запържваме ги с масло и праз, посоляваме, добавяме бульона и вода, за да стане общо 3 л течността.

Когато заври, слагаме фидето.

Приготвяме разбити яйца с мляко и брашно. Изсипваме към супата с непрекъснато бъркане.

Добавяме пипера и лимонената киселина на вкус - поръсваме с девесил.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Ооо такъв вариант не съм пробвала, ще опитам.
0
0