Паниран език

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
369
288
261
4
27/02/2016
"Не правете грешката да поканите гости на паниран език - всичко ще изядат, че и за още ще питат "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 717
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата49
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса.

След като се свари, изцеждаме от водата и го белим. Нарязваме го на кръгчета. В купа разбиваме яйцата.

Взимаме парче топим в бирата, брашното и накрая в яйцето и пържим в сгорещено олио.

По желание може да се добави черен пипер. Сервирайте с чеснов сос по избор.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 10:38
как разбираме кога е добре сварен?
0
0
Ваня Георгиева
Добави му малко черен пипер или подправка за свинско месо става по ароматно.
0
0