Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Рецепти
»
Ястия с месо
»
Карантия
»
Мезета
»
Паниран език
»
Коментари
Рецепта
Снимки
1
Сготвена
2
Рейтинг
1
Коментари
2
Подобни
24
Рецепти на Деня
32
Тази рецепта коментираха
Откажи
Коментирай
Monika Ivanova
как разбираме кога е добре сварен?
11.04.2016 10:38
Ваня Георгиева
Добави му малко черен пипер или подправка за свинско месо става по ароматно.
29.02.2016 11:54
Подобни рецепти
‹
›
Паниран език в пухкава панировка
3
Паниран език с гъбен сос
Паниран свински език
2
2
Паниран телешки език
Желиран език
2
2
Език пане
1
Последно Коментирани
Мезета
Хрупкав свински черен дроб в еър фрайър
2
1
Ники
802
6k
5k
Бирени мезета
Пържени дробчета с лук
8
10
Ваня Благоева
197
1k
2k
Бирени мезета
Телешки дроб на фурна
6
2
Ilaria
2k
3k
15k
Запеканки
Дробчета по селски с лук
2
7
Fat Berta
2k
5k
24k
Пилешки дробчета
Пилешки дробчета на фурна с лук и пресен чесън
6
3
Стоянка Русенова
2k
13k
14k
Мезета
Пилешки сърца в масло на тиган
1
4
Тодоринка Бернардова
209
1k
2k
Черен Дроб
Сочен свински дроб на фурна
4
3
Радомира Михайлова
96
657
1k
Черен Дроб
Дроб с лук
1
1
Кристина Черникова
167
389
728
Бирени мезета
Пилешки дробчета в еър фрайър
1
2
Стоянка Русенова
2k
13k
14k
Аламинути
Дробчета с лук на тиган
6
3
ВИЛИ-Виолета Матева
3k
24k
29k
Бирени мезета
Черен Дроб на Скара
2
4
Стоянка Русенова
2k
13k
14k
Бирени мезета
Задушени пилешки дробчета в масло и бира на фурна
5
2
Зори
1k
10k
10k
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани