Треска филе с хрупкава коричка

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
29/02/2016
"Тържествено обещаваме оттук нататък само така да приготвяме панираната риба - уникално вкусно става "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 615
  • Преглеждания за месеца208
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки смесете с нишестето, гриса и галетата. Рибните филенца оваляйте хубаво в сухата смес от двете страни.

Тавичка се покрива с алуминиево фолио или хартия за печене, намазва се с малко от зехтина и в нея се подреждат филенцата, отгоре се поръсват с малко зехтин и се пече за около 20 мин на 170 градуса.

Поднесете с картофена салата или зелена салата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#167180
Обожавам панирани, бели риби! Чудесно изглежда с хрупкава коричка!
0
0