Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Пилешко месо»Кисело зеле с пилешки гърди

Кисело зеле с пилешки гърди

Valentina PsaltirovaValentina Psaltirova
Помощник Готвач
1528512331k2
Кисело зеле с пилешки гърди
Снимка: Valentina Psaltirova
1 / 2
05/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • кисело зеле - средна зелка
  • пилешко месо - 500 г пилешки гърди
  • зелен лук - 1 връзка
  • маруля - 1 к.ч. салатен микс
  • моркови
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се сварява до полуготовност.

В друг съд се запържва лукът и настърганият морков. Добавя се нарязаното зеле.

Бърка се 10-ина минути. Долива се топлият бульон, прецеден през цедка.

Слага се и месото и се остава да се свари.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: