Агнес с шоколадова украса

Потребител#167180Потребител#167180
Готвач
278
1k
372
929
1
13/03/2016
"Докажете, че сте кулинарен майстор, като превърнете класиката в изискан шедьовър като този сладкиш "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 099
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме жълтъци от белтъци. Белтъците разбиваме на сняг, маслото разбиваме със захарта, разбиваме, докато се стопи захарта.

Добавяме орехите, брашното и 2 ванилии, бъркаме на ръка. Получената смес изсипваме в намазана с масло тава 32 см и печем до порозовяване, на 170 градуса.

През това време разбъркваме жълтъците, 2 ванилии и пудрата захар на гъст крем, с който заливаме топлия сладкиш.

След като е изстинал хубаво, разрязваме с остър нож, потопен във вода.

Разтопяваме шоколада на водна баня и след като се охлади малко, рисуваме върху сладкиша!

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Веселина Константинова
Страхотно! Много е стилно и красиво!
1
0
Потребител#167180
Благодаря!
0
0
Стан Ой
Стан Ой
13.03.2016 11:44
Еха! Много изискано изглежда, личи си че сте майстор
1
0
Потребител#167180
Много благодаря!
0
0