Пилешки дробчета с карамелизиран лук

14/03/2016
Лидия - Гери
отЛидия - ГериГотвач2571541
"Ето ви една страхотна идея за вечеря, която няма да ви закове пред печката, а ще ви позволи да обърнете внимание на хората, които обичате "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 974
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се почистват, измиват и поставят в тава с малко мазнина. Пекат се до готовност /около 15-20 минути/.

Отделно се запържва предварително почистения и нарязан лук в малко мазнина и след като омекне, се добавя захарта.

След това се запържва до златисто и се добавя към дробчетата. Осолява се преди сервиране.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар