Пролетна салата с булгур

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
669
257
2
15/03/2016
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 009
  • Преглеждания за месеца131
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В солена вода се сваряват булгурът и почистеният морков за около 15-20 минути, след което се прецеждат и изплакват със студена вода.

Морковът, краставицата, лукът и магданозът се нарязват на много ситно, след което се смесват в подходяща купа с булгура. Овкусяваме с олио, малко сол и щипка черен пипер.

Марулята се измива и част от листенцата се нареждат върху голяма чиния, върху тях разпределяме булгура и оформяме с останалите листенца маруля и сирене.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Веселина Константинова
Ще опитам! Добра идея!
0
0