Агнешка дроб сарма

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
218
619
3
29/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 673
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразяваме, измиваме и нарязваме в тавичка агнешкия комплект на средно едри парчета, добавяме ориза и подправките.

В тиган нарязваме лука на едри кубчета, добавяме олиото и го задушаваме, след което го изсипваме и него в тавата, добавяме водата, смесваме хубаво и печем в силна фурна.

Ако се налага доливаме още вода, а щом стане готово, докато е още топло, отгоре слагаме няколко листенца джоджен за аромат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар