Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Миш маш»Пролетна рецепта с лапад

Пролетна рецепта с лапад

Теодора МещероваТеодора Мещерова
Помощник Готвач
1367912002
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4
"Вкусен начин да предложите на тялото си повече витамини през пролетта"

Необходими Продукти

  • лапад - 2 връзки
  • зелен лук - 1 връзка
  • чушки - 10 бр. сухи (червени)
  • олио - 1 к.ч.
  • оцет - на вкус
  • сол - на вкус
  • сирене - 100 г
  • яйца - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете сухите чушки от семките и ги сварете докато омекнат.

Почистете лапада от жилите и бланширайте за около 3 минути в подсолена вода. Отцедете водата и го нарежете на ситно. Нарежете на ситно лука и го запържете.

След това добавете чушките и лапада. Пържете около 10 минути. Добавете сиренето и яйцата и гответе докато се сготвят яйцата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Това е най-любимото ми пържено, обожавам го със сухи чушки! Голяма вкуснотия е и аз така го приготвям.
31.03.2016 15:23
1
1
Покажи всички подкоментари
Pressy
Pressy
Много хубава рецепта.
30.03.2016 12:53
1
1
1
Покажи всички подкоментари