Дроб с ориз и ароматни подправки

Илияна ДимоваИлияна Димова
Гуру
1k
4k
4k
2k
7
31/03/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо585
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на парченца свинския дроб и го измиваме. В олио запържваме парченцата дроб и ситно нарязан лук.

Добавяме една чаена чаша измит ориз, сол, черен пипер, магданоз, чубрица, джоджен, риган на вкус.

Наливаме 3-4 чаени чаши топла вода. Добавяме 1/2 чаена чаша маслини.

Варим ястието до готовност. Малко преди да свалим от котлона, прибавяме парче краве масло.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар