Солен кейк с гъби

18/08/2011
Илария
отИларияМастър Шеф37314205
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 790
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете маслините, колбаса, кашкавала на кубченца и загрейте фурната на 160-170 градуса предварително. Пресейте брашното с бакпулвера в голяма купа и постепенно разбъркайте с яйцата, прясното мляко, олиото.

Сипете кубчетата гъби, колбас и кашкавал и внимателно разбъркайте с лъжица. Изсипете соления кейк в намазнена тава или форма, поръсете със сусам или слънчогледови семки и сложете да се пече за около час. Проверявайте готовността с клечка за зъби. подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Милица
Милица
27.11.2013 13:11
Отвън и про опит с клечка показваше да е готов, а кат го срязах вглетен. Как да избегна това вглетяване?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв