Пиле с уникален вкус

Сия РибагинаСия РибагинаМастър Шеф69496120525
25/01/2017
"Нямаме думи да опишем вкуса на това пиле, както показва и името на рецептата, но гарантираме, че ще се влюбите в него от първата хапка "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
195 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 268 227
  • Преглеждания за месеца481
  • Преглеждания за седмицата392
  • Коментирана35 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена195

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета и ги разполовете на горно и долно бутче. В купа сложете майонезата, зехтин, подправката за пиле, черен пипер и топеното сирене.

Разбъркайте хубаво всички съставки. Гъбите почистете и нарежете на парчета. Сложете в тава пилешките парчета месо, отстрани добавете гъбите и отгоре сложете получената майонезена смес.

С ръце я втрийте хубаво в месото, така че да са овкусени всички парчета. Налейте виното и покрийте тавата с алуминиево фолио. Сложете във фурната на 200 градуса за 1 час, след което махнете фолиото и печете още 20 минути.

Настържете кашкавала на ренде, извадете тавата поръсете обилно с него върху месото и поставете отново във фурната до разтопяване на кашкавала около 10 мин.

Рейтинг

5 63
4 9
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
Добчето
Добчето
03.03.2019 16:39
Здравейте,
Изглежда много вкусно.
Какъв кашкавал слагате? Моцарела става ли?
Благодаря
1
0
Ангел
Ангел
03.03.2019 01:05
Просто перфектни!
0
0
Radoslava Miteva
Radoslava Miteva
30.01.2019 22:59
Здравейте. Мога ли да заменя гъбите с нещо друго и какво, тъй като вкъщи не обичат гъби? Благодаря
4
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
31.01.2019 01:04
Здравейте, няма нужда да ги заменяте, щом не ги обичат просто не ги слагайте, и без гъби става чудесно :)
1
0