Пиле с уникален вкус

25/01/2017
Сия Рибагина
отСия РибагинаНовак690
"Нямаме думи да опишем вкуса на това пиле, както показва и името на рецептата, но гарантираме, че ще се влюбите в него от първата хапка "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
185 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 071 785
  • Преглеждания за месеца26827
  • Преглеждания за седмицата7769
  • Коментирана32 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена185

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете пилешките бутчета и ги разполовете на горно и долно бутче. В купа сложете майонезата, зехтин, подправката за пиле, черен пипер и топеното сирене.

Разбъркайте хубаво всички съставки. Гъбите почистете и нарежете на парчета. Сложете в тава пилешките парчета месо, отстрани добавете гъбите и отгоре сложете получената майонезена смес.

С ръце я втрийте хубаво в месото, така че да са овкусени всички парчета. Налейте виното и покрийте тавата с алуминиево фолио. Сложете във фурната на 200 градуса за 1 час, след което махнете фолиото и печете още 20 минути.

Настържете кашкавала на ренде, извадете тавата поръсете обилно с него върху месото и поставете отново във фурната до разтопяване на кашкавала около 10 мин.подобни рецепти тук

5 59
4 8
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (32)

Деси Накова
Деси Накова
13.01.2019 09:42
Сготвих ги и се получиха фантастични! Благодаря за идеята!
Толкова бързо се изядоха,че не можах да направя снимки
0
0
Vesi Mekova
Vesi Mekova
04.01.2019 19:13
Стана чудесно но вместо кашкавал сложих яйце :)
0
0
Анонимен
Анонимен
04.08.2018 17:01
Вкусно стана, ще повторя!
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв