Пай с кайма и крема сирене

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
27/05/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 127
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в загрято олио. След това се добавя каймата и отново се запържват.

Като бъде готова каймата, се вдига от огън и се добавят сол, черен пипер, разбива се яйцето и се слага крема сиренето.

Бутер тестото се разстила по тавата, с вилица се правят дупки, за да не бухне при запичането. Пече се във фурна на 180 градуса до леко зачервяване.

След това се добавя приготвяната смес с кайма отгоре равномерно. Отново се връща във фурната и запича до златисто-червеникаво.

5 минути преди да бъде готово, се рендосва обилно с кашкавал.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар