Пържени чушки в масло

Наталия ПетроваНаталия Петрова
Готвач
353
669
257
2
29/05/2016
"С масълце са, затова се хапват още докато са топли-топли, запомнихте ли "
Приготвяне2 мин.
Готвене10 мин.
Общо12 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 580
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се измиват и подсушават. Може да се почистят от семките, може да се почистят и само от дръжките, както предпочитате (чушките, на които не е почистено семето, се белят по-лесно).

В тенджера или тиган(уок) слагаме да се разтопи маслото, прибавяме и олиото и след като се сгорещят, (на немного силен огън) сипваме чушките.

Често разбъркваме внимателно чушките, за да се изпържат хубаво от всички страни (мазнината няма да ги покрива целите).

След като са готови, изваждаме с решетъчна лъжица и поръсваме със сол. Не подсушаваме с кухненска хартия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар