Панирани рулца от раци

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
Панирани рулца от раци
Снимка: Ваня Георгиева
1 / 4
31/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
"Когато нещо се приготвя по-бързо, отколкото бирата изстива, значи говорим за перфектното бирено мезе"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулцата от раци се обелват от целофана и се посоляват съвсем малко.

В купа си разбивате яйцата с брашното до гъстотата на гъста боза, може да добавите и малко бира, ако ви се е получила гъста смес.

Поръсвате с черен пипер. Всяко рулце потапяте в панировката и пържите до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: