Панирани рулца от раци

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1488140215215
31/05/2016
"Когато нещо се приготвя по-бързо, отколкото бирата изстива, значи говорим за перфектното бирено мезе "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо20 178
  • Преглеждания за месеца420
  • Преглеждания за седмицата166
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рулцата от раци се обелват от целофана и се посоляват съвсем малко.

В купа си разбивате яйцата с брашното до гъстотата на гъста боза, може да добавите и малко бира, ако ви се е получила гъста смес.

Поръсвате с черен пипер. Всяко рулце потапяте в панировката и пържите до златисто.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
12.06.2016 19:28
Kато купя пак, ще я опитам.
1
1
Ваня Георгиева
Опитай така стават много пухкави а ако искаш да са хрупкави ги направи по другата ми рецепта тук я има със галета.
1
0
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
12.06.2016 11:12
Бях си купила такива рулца преди време, но не знаех как да ги приготвя.
1
0