Рошави кренвиршки

05/06/2016
"Непретенциозно мезе са срещите на по бира с близки приятели "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции10-11
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 801
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кренвиршите на малки парчета. Добавете гъбите, настъргания кашкавал на едро ренде и чукнете яйцето. Разбъркайте.

Застелете тава с домакинска хартия и я поръсете с олио. Гребвайте от сместа, оваляйте в корнфлейкса и с помощта на ринг оформете рошавите кренвиршки.

Отгоре поръсете с настърган кашкавал. Изпечете до златисто в сгорещена фурна. Готовите кренвиршки поръсете с листенца магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Monika Ivanova
Monika Ivanova
06.06.2016 08:34
а корнфлейкса понамачкан или цели люспи да са си? Тъкмо имам 2 кренвирша изостанали и се чудех нещо по-различно да опитам.
0
0
Веселина Константинова
Няма значение как ще е.
0
0
ВИЛИ-Виолета Матева
Супер идея ,браво- по здравословно е да се пече :)))
2
0
Илияна Димова
Много апетитни, харесвам , че се приготвят печени във фурна
2
0