Пъдпъдъчи хапки

Пъдпъдъчи хапки1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пъдпъдъци - 500 г
  • пилешко бон филе - 500 г
  • бекон - 200 г
  • топено сирене - 100 г
  • бяло вино - 100 мл
  • соев сос - 2 ч.л.
  • универсална подправка - подправка за пиле
  • черен пипер
  • сол
  • универсална подправка - вегета
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички подправки се смесват в купа. Почистените пъдпъдъци и филенца се поставят в купата едно по едно и се овалват хубаво с подправките.

Във всеки пъдпъдък се поставя резенче топено сирене, след което се обвива с тънко парче бекон.

За да не се развие може да го забодем с клечка за зъби. По същия начин правим и пилешките филенца. В средата на всяко поставяме топено сирене и увиваме с бекон.

Всичко се подрежда на дъното на предварително подмазана с мазнина йенска тавичка. Поливаме с виното. Захлупваме с капак и печем до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: