Апетитни яйца с прошуто

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
7k
2k
7k
5
09/06/2016
"Ето и поредното вкусно предложение на Сия, на което просто не можем да устоим. Грабвайте стол и заповядайте при нас "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 064
  • Преглеждания за месеца65
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на кубчета, зеления лук измийте и нарежете на дребно. Загрейте зехтина в тиган на котлона и сложете двата вида лук да се запържат за кратко.

Обелете домата и го нарежете на едро. Добавете ги при лука, разбъркайте и сложете нарязано на парчета прошуто. Запържете за около 3 минути. Включете фурната на 180 градуса да загрее.

Счукайте яйцата в тигана на разстояние едно от друго, подправете със сол и пипер, гответе 2 минути и махнете от котлона. Сложете тигана във фурната включена на горен реотан за 5 минути до готовност на яйцата. Поръсете с магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар