Начин на приготвяне
Разделете белтъците от жълтъците. Разбийте ги на сняг заедно със захарта. Добавете един по един жълтъците, като разбърквате внимателно.
Прибавете и брашното. Изсипете сместа във форма (26 см), застлана с хартия за печене. Печете на 180 градуса за около 20 минути. Оставете да се охлади.
Обелете и настържете ябълките. Смесете ги с орехите и канелата. Разстелете ги върху охладения блат.
Пригответе пудинга според указанието. Охладете и към него добавете разбитата сметана. Разбъркайте добре и изсипете крема върху ябълките.
Натрошете бисквитите и ги смесете с пудрата захар и какаото.
Поръсете ябълковия сладкиш и оставете да се охлади.
Сладкишът с пълнеж от ябълки, орехи и канела е много сполучлив.