Начин на приготвяне
Измиваме месото и сваряваме в подсолена вода. Готовото месо изваждаме от бульона и нарязваме на ивички. Смесваме с нарязаните на ситно кисели краставички и с няколко лъжици майонеза.
Почистваме лука и нарязваме на ситно и задушаваме в подсолена вода. Картофите сваряваме цели, обелваме и нарязваме на кубчета. Смесваме лука и картофите, посоляваме на вкус и смесваме с малко майонеза.
Чушките нарязваме на ивички, а гъбите - на филийки. Добавяме към тях останалата майонеза. Листата от маруля измиваме хубаво и подреждаме в чинийки. Върху тях слагаме от трита вида салати с лъжица за оформяне на топки за сервиране. Украсяваме с пресен магданоз.