Телешко Строганов

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
27/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 821
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на жулиени. Изпържете ги до златисто. Извадете ги от мазнината и прибавете гъбите. След като се позапържат, добавете нарязания на ситно лук.

След две минути добавете брашното и доматеното пюре. Разбъркайте и налейте бульона и виното. След като заври, върнете обратно месото и овкусете. Оставете ястието да къкри на слаб огън.

Към края прибавете сметаната (предварително разбъркана) и захарта. Свалете ястието от котлона и поръсете с нарязан магданоз. Сервирайте с кисели краставички и картофено пюре (сварен ориз).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар