Зелен фасул с яйца и магданоз

28/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо366
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват в подсолена вода и се обелват. Зеленият фасул се почиства и реже на две през средата.

Сварява се в подсолена вода и се отцежда добре. Сипва се в чиния и смесваме с нарязани кубчета от сварени яйца и ситно нарязан лук.

Поръсват се със сол и черен пипер. Маслото се запържва и с него се заливат фасулът и яйцата. Поднася се с нарязан пресен магданоз.

Мултифункционално ренде с 5 приставки-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Мултифункционално ренде с 5 приставки
28.99 лв.
22.32 лв.
Виж ››

Оставете работата по подготовката на продуктите за готвене на новото си мултифункционално ренде, вие просто си изберете приставка. Невероятно кухненско пособие, което веднъж попаднало в ръцете на една домакиня, трудно се измъква от тях. Многофункционално ренде за рязане на зеленчуци, плодове, сирене, подправки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар