Зелен фасул с яйца и магданоз

28/07/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо303
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват в подсолена вода и се обелват. Зеленият фасул се почиства и реже на две през средата.

Сварява се в подсолена вода и се отцежда добре. Сипва се в чиния и смесваме с нарязани кубчета от сварени яйца и ситно нарязан лук.

Поръсват се със сол и черен пипер. Маслото се запържва и с него се заливат фасулът и яйцата. Поднася се с нарязан пресен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар