Панирана кладница

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър90610322
29/11/2017
"Казват, че най-вкусната гъба е панираната кладница, и ние сме склонни да се съгласим с това!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо27 509
  • Преглеждания за месеца200
  • Преглеждания за седмицата54
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите и ги бланширайте за кратко в кипяща вода.

Овалвайте всяка гъба в разбито яйце, брашно, накрая в бира и пържете в сгорещена мазнина.

Панираните гъби са перфектното бирено мезе.

Рейтинг

5 8
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар