Начин на приготвяне
Пареното тесто:
Слагаме маслото, прясното мляко, водата, захарта и солта на умерен огън, и бъркаме, докато маслото се разтопи и сместа заври. Щом заври, изсипваме цялото брашно наведнъж и започваме да бъркаме, докато се образува тесто, което се отделя от стените на съда. След като се оформи топка тесто, бъркаме още около 1-2 минути
Слагаме тестото в стъклен съд да изстива.
Пускаме фурната да загрява на 200°С.
Към поизстиналото тесто започваме да прибавяме яйцата едно по едно. С дървена лъжица бъркаме до пълното усвояване на яйцето и чак след това прибавяме следващото. В зависимост от това колко са големи яйцата, може да трябва едно повече или едно по-малко. Целта е да се получи гладко и меко тесто, което не се разтича.
Шприцоваме кръг с диаметър около 25 см и печем около 40 минути, без да отваряме фурната, ако не сме сигурни, че тестото се е изпекло, иначе ще спадне.
Изпеченото и изстинало кръгче срязваме на две.
Плънката:
Смесваме сметаната със сирената и черния пипер и с тази смес намазваме долната половина от пръстена. Отгоре редим шунката после доматите, бейби спанака и перцата лук. Накрая захлупвате с другата половина от пръстена от парено тесто.