Начин на приготвяне
Изсипвате маята в топлото мляко със захарта и няколко лъжици брашно. Изсипвате в купа част от брашното, олиото, солта и след като маята шупне, добавяте и нея.
Замесвате като постепенно добавяте брашно, докато получите меко и еластично тесто. Аз не го разделих предварително на топки, а си резвах по точица, с големината на яйце и разточвах на тънка кора.
Всяка кора поръсвах с кашкавал и сирене и навивах на руло, после на охлювче и в тавата да втаса. Тъй като правих няколко неща едновременно, не ми остана масло, но е препоръчително да сложите в плънката или върху всяко охлювче преди печенето.
След като починат двайсетина минути ги пека в загрята на 180 градуса фурна до зачервяване. Стават хрупкави отвън и меки вътре :) Да ви е сладко!