Пилешко с топено сирене в гювеч

Сия РибагинаСия Рибагина
Мастър Шеф
695
961
2061
5
27/12/2019
"Ето как може да сложите край на всяка диета с финес "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 226
  • Преглеждания за месеца152
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете глинен гювеч и намажете отвътре със зехтин.

Почистете картофите и нарежете на парчета, бекона и топеното сирене също нарежете на произволни парчета. Подправете месото с черен пипер, риган и сол.

Сложете го в гювеча, добавете картофите, бекона и сиренето. Подправете отново със сол, пипер и риган.

В купа сипете бульона и сметаната, разбъркайте ги и сипете тази течност в гювеча.

Затворете с капак и сложете във фурна, печете пилето на 160 градуса за два часа.

Пилешкото с топено сирене в гювеч е уникално вкусно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар