Шоколадова торта с ганаш

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
31/10/2016
"И вие ли като нас просто не може да устоите на шоколадовите торти?"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 903
  • Преглеждания за месеца32
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете сухите съставки. Към тях прибавете течните, като кафето добавите накрая. Разбъркайте добре и разделете сместа на три части.

Изпечете всеки блат на 180 градуса за 15-20 минути (не ги препичайте). Оставете да се охладят. В тенджерка загрейте сметаната. Поместете от котлона и добавете шоколада.

Бъркайте докато се разтопи. Оставете да се охлади и разбийте с миксер до пухкав крем. Поставете един блат в подходяща чиния. Сиропирайте с бейлиса и намажете с част от крема.

Сложете втори блат, пак сиропирйте, крем и завършете с блат. Сиропирайте, измажете цялата торта с част от крема, а с останалия украсете по ваше желание.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар