Черен дроб с лук, чушки и домати

Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуру126866437437
01/11/2016
"Вкусна идея за вечеря, от която веднага ще се възползваме "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 038
  • Преглеждания за месеца128
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме от ципите черния дроб и нарязваме на филийки. Поръсваме със сол, черен пипер и овалваме в брашно. Изпържваме в мазнина от двете страни.

Изпържения дроб изваждаме от мазнината и в същата задушаваме до омекване нарязания на ситно лук, а след това последователно прибавяме и почистените и нарязани на едро пиперки и обелените и ситно нарязани домати. Задушаваме докато останат на мазнина.

Филийките изпържен дроб разпределяме в чинийки и върху тях слагаме сместа от зеленчуци. Поръсваме с нарязания магданоз. Към всяка порция добавяме и една лютива пиперка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар