Картофен огретен с пилешко месо

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВАИноватор2913968283
14/11/2016
"Обичаме огретените, но направо обожаваме такива, в които има и месце, и топено сиренце "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
13 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 321
  • Преглеждания за месеца202
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена13

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете, измийте и сварете картофите в подсолена вода с 2 с.л. олио. Пилешкото бутче също го сварете и след това го накъсайте.

Настържете картофите и овкусете със сол, черен пипер и чубрица. След това сложете част от картофите в леко намазнена тавичка, върху тях - пилешките късчета, киселите краставички, нарязани на лентички, топеното сирене и малко масло.

Така редите, докато продуктите свършат.

В купа разбийте яйцата и млякото. Със сместа залейте картофите и печете в предварително загрята фурна до приятен златист цвят.

Преди да извадите от фурната, поръсете с кашкавал и оставете да се запече.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар