Пиле на тиган

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пиле на тиган1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Тайната на вкусното пиле е в неговата марината - лайк ако и вие мислите така"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 6 бутчета или други части от пилето
  • прясно мляко - 300 мл
  • сол
  • черен пипер
  • къри - 1 ч.л.
  • соев сос - 50 мл
  • черен пипер
  • мазнина - за запържване
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете заедно прясното мляко, соевия сос с малко сол и черен пипер.

Накиснете пилешкото в тази смес за 1 час, като го сложите в купа с капак. От време на време раздрусвайте кутията.

След това отцедете бутчетата, поръсете ги с малко сол и къри и ги изпържете равномерно в сгорещена мазнина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
53
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

дебело бутче
дебело бутче
ако не ги раздрусаме, няма ли да станат???
19.01.2012 11:16