Зеленчуков гювеч за пости

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
897
553
459
3
25/11/2016
"Не, не сме забравили месото, това е постен гювеч за всички, които искат да пречистят тялото и душата си "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 323
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В гювеч сложете граха зеления боб и нарязаните на едро картофи, както и нарязаните на по-дребно моркови и праз лук и целите скилидки чесън.

Овкусете със сол, черен пипер, чубрица зеленчукова пикантина и червен пипер.

Налейте доматите, олиото и разтвореното във 100 мл вода нишесте.

Разбъркайте добре.

Сложете гювеча в студена фурна.

Загрейте до 200 градуса и печете до готовност.

Сервирайте с нарязан пресен магданоз.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар