Тас кебап с пилешко

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
22
17k
13/01/2020
"Време е за обяд и нашето предложение за днес е Тас кебап с пилешко месо!"
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 790
  • Преглеждания за месеца87
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на парчета и накълцайте лука и моркова.

Загрейте мазнина в съд с широко дъно и сложете пилешкото да се запържи. След него добавете зеленчуците, разбъркайте и добавете доматеното пюре.

Разбъркайте и долейте гореща вода, колкото да покрие леко всичко. Прибавете всички подправки и оставете да къкри, докато сосът се редуцира.

Накрая разбъркайте с размитото в малко вода брашно, докато клокне и отстранете от котлона. Поднесете кебапа с гарнитура като картофено пюре или сварен ориз.

Тас кебапът с пилешко се поднася топъл.

Рейтинг

5 11
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Лили
Лили
03.05.2015 12:43
И аз съм много доволна от рецептата!!!Получи се вкусотия!!!
1
0
Илма
Илма
07.03.2012 13:55
Поздравления за рецептата!!!Правих я няколко пъти и много ни допадна!Последния път добавих и консервирани гъби.Супер!Любима рецепта на цялото ни семейство!
1
0