Бъркана пица с бекон, гъби и топено сирене

Добринка ПетковаДобринка Петкова
Мастър Шеф
1k
6k
2k
4k
6
28/11/2016
"Ароматът на тази бъркана пица ни накара да забравим, че вече сме обядвали "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 404
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа сипете хладката вода. В нея разтворете маята със захарта. Пресейте брашното със солта и го прибавете към сместа. Хубаво разбъркайте, трябва да получите тесто по-гъсто от кексово.

Изсипете го намаслена тава (36-38см) или в две по-малки. Оставете да втаса за 30 минути. Отгоре поръсете с малко зехтин и подправки. Подредете нарязаните бекон, гъби и топено сирене. Поръсете с настърган кашкавал и печете на 200 градуса около 20 минути.

Дървена мини точилка за пица
Приготвяй си тази рецепта с:
Дървена мини точилка за пица
8.80 лв.
Виж ››

За да приготвите перфектната домашна пица, трябва да започнете от перфектните кори, а тях ще получите благодарение на мини точилката за пица. Бързо, лесно и удобно разточване до желаната дебелина. Тънка, хрупкава пица ала Италия с практичната мини точилка за пица.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар