Начин на приготвяне
Маята разтворете в хладка вода и сипете постепенно в купата, където сте приготвили брашното. Добавете и зехтина, солта и замесете с ръце меко тесто.
Оставете тестото на топло като го покриете с влажна кърпа. Докато тестото втасва пригответе плънката. Пилешкото месо се накълцва на малки парчета и се полива със соевия сос. Загрявате мазнина в тиган и запържвате месото.
Когато то е готово го извадете и в неговата мазнина изпържете нарязаните - лук, тиквичката, лютата чушка. След 2 минути добавете филетата от аншоа, босилек, още малко соев сос и лютеницата.
Разбъркайте и върнете и пилешкото месо при останалите продукти. Оставете плънката настрана да изстине докато оформяте тестото. Разделете го на две топки и ги разтеглете с ръце на два сравнително тънки големи кръгове.
От плънката слагайте на едната половина от кръга, след което сложете и нарязан на кубчета кашкавал, намокрете леко ръбчето на тестото и прихлупете с другата половина. Притиснете добре за да се залепи тестото и печете в предварително загрята фурна за около 15-20 минути.