Коледни орехови виенски сладки

Лилия Цачева/LipodveЛилия Цачева/Lipodve
Помощник Готвач
130
53
211
1
24/12/2016
"Традицията повелява най-голямата кутия с най-вкусните коледни сладки да напълните "
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции50 бр.
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 022
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете сухите съставки. Добавете яйцето, а после и маслото. С ръце оформете тесто, завийте го във фолио и оставете в хладилник за 2 часа до 3-4 дни.

Охладеното тесто може да разточите и да изрежете в различни формички, а може да оформите и топчета.

Печете в предварително загрята на 160°С с вентилатор фурна за около 20 минути или докато сладките станат с тъмно златист цвят и покафенеят по краищата.

Оставете върху решетка да изстинат напълно и съхранявайте в плътно затворена кутия.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар