Пилешки дробчета с топено сирене

ГЕРГАНА ЯНКОВАГЕРГАНА ЯНКОВА
Иноватор
297
43
6924
3
04/01/2017
"Вълшебен вкус и аромат - за всички, които обичат дреболийките "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 545
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо измиваме дробчетата. Слагаме в тенджерка вода и като заври слагаме дробчетата, колкото да им излезе кръвта.

Изхвърляме водата, измиваме дробчетата и ги слагаме в тавичка. Нарязваме лука и го задушаваме в олио, добавяме морковите и разбъркваме. Когато омекнат прибавяме топеното сирене и виното.

Държим още пет минути и изсипваме в тавичката при дробчетата. Поъсваме вегетата и добавяме 1/2 ч.ч. вода.

Печем на 200 градуса около 30 минути, като тавичката е покрита с фолио.

Рейтинг

5 6
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар