Свинска каварма с праз

ИввИввЧирак57275
08/01/2017
"Кавърмата трябва да е направена така, че да ви се иска не само да отопите чинията с хлебче, ами направо да оближете тавата "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо29 440
  • Преглеждания за месеца262
  • Преглеждания за седмицата209
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем свинското филе на малки късчета (кубчета). Запържваме месото до зачервяване, след това слагаме праза да се запържи леко и се задушава заедно с месото.

Прибавяме червеното вино и го оставяме леко да се изпари и слагаме доматеното пюре, солта, чубрицата, червения и черния пипер.

След като се задуши отново, го слагаме в тавичка да се запече на предварително загрята на 220 градуса фурна.

5 минути преди да го извадите поръсете със настъргания кашкавал и го оставете още малко за да се запече и разтопи кашкавала.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар