Фасул в буркани

04/03/2012
"Не пропускайте да се запасите с домашно приготвен зелен фасул в буркани!"
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 763
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • зелен фасул - за трилитров буркан
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре зеления фасул в няколко води и го нарежете при нужда.

Залейте го с кипнала вода, похлупете и оставете така за около 40 минути.

Отцедете го от водата. На дъното на 1-литрови буркани сложете по 1 равна ч.л. сол и натъпчете нарязания фасул в бурканите.

Долейте с вода до ръба и затворете хубаво бурканите. Стерилизирайте за 1 час, след като водата заври.

Рейтинг

5 5
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар