Каша от гъби

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Лесна за приготвяне гъбена каша, от която става също чудесен сос за пържоли"

Необходими Продукти

  • гъби - печурки - 200 г
  • брашно - 20 г
  • масло - 20 г
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварените с малко сол гъби се нарязват на дребно и се прецеждат.

Запържва се брашното до златисто и се разрежда с гъбения бульон. Като кипне се прибавят и гъбите.

Вари се няколко минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
58
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Наталия Петрова
Наталия Петрова
Какво е количеството на водата? Не е описано
30.05.2016 00:58
1
Покажи всички подкоментари
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Кашата става и много вкусна от примерно пачи крак, но с печурката си е класика.
30.05.2016 00:56
1
Nevyna
Nevyna
Много вкузно
07.07.2014 14:55
1
snow
snow
Добре но не разбрах колко минути се варят гъбите?
03.02.2014 19:34
mimi59
mimi59
ако добавите копър, а може и скилидка чесън, става вкусотия!
10.06.2013 19:32
2